خبر3

آخرین نشست هیات مولفین کتاب راهنمای درمان مجروحین شیمیایی جنگی 20 و 21 اکتبر 2015 (مطابق 28و 29 مهر 1394)  در سازمان منع سلاح های شیمیایی واقع در شهر لاهه کشور هلند به ریاست پرفسور بلالی برگزار شد.

در این اجلاس تمام 9 فصل کتاب بصورت جمعی بازبینی و نهایی شد. طرح روی جلد، ایندکس و ضمائم مورد بررسی نهایی قرارگرفته و مورد تصویب واقع شد. این کتاب در حال حاضر مراحل چاپ را میگذراند و قرار است در کنفرانس مشترک 192 کشور عضو سازمان منع سلاح های شیمیایی که در تاریخ 30 نوامبر 2015 (مطابق 9 آذر 1394) در شهر لاهه تشکیل خواهد شد بوسیله دکتر بلالی معرفی شود.