اخبار

جایزه سال 2015 لاهه- سازمان منع سلاح های شیمیایی (OPCW) به پرفسور مهدی بلالی مود رئیس مرکز تحقیقات سم شناسی پزشکی و پدر علم سم شناسی ایران و یک استاد بریتانیایی (Prof. Alastair Hay) تعلق گرفت.

این جایزه بدلیل خدمات درمانی به مجروحین شیمیایی جنگی و انتشارات (کتاب ها و مقالات) در زمینه سم شناسی پزشکی عوامل شیمیایی جنگی و همکاری علمی با سازمان منع سلاح های شیمیایی به نامبرده اهدا گردید.

این جایزه طی مراسمی در سازمان منع سلاح های شیمیایی واقع در لاهه هلند و در حضور نمایندگان رسمی 192 کشور عضو این سازمان و مقامات رسمی شهر لاهه در روز 9 آذر 1394 (سی نوامبر 2015)  برگزار شد. دبیر کل سازمان از خانواده دکتر بلالی نیز برای شرکت در این مراسم دعوت بعمل آورده است.

برای اطلاعات بیشتر به وب سایت سازمان منع سلاح های شیمیایی (www.opcw.org) مراجعه بفرمایید.